Der er bare enkelte retter og former for tilbehør, som man sjældent kan gå galt i byen med. Det er svært at ødelægge en ret, hvis du serverer flødekartofler til.
Men hvad skal man servere flødekartofler til? Få her en række bud på, hvad du kan servere flødekartofler til.
Det kan man servere flødekartofler til
Det er lige før, at man kan sige, at flødekartofler er en fast del af "den sikre treenighed", når det gælder retter.
Vælger du at servere flødekartofler, så skal du blot sørge for to ting: Kød og grønt.
Du kan som udgangspunkt servere flødekartofler til de fleste former for kød. Overvej dog om kød som lam og and er det rigtige. Her er det lidt som om, at det bare ikke helt passer sammen.
Kød som oksekød, svinekød, kylling, kalkun og mere eksotiske former for kød er ofte et godt match. Dog kan det anbefales, at du undlader hakkekød til dine flødekartofler.
Ved siden af dine flødekartofler og dit kød skal du have noget grønt. Her kan du stort set bruge alle former for grønt. Uanset om det er kogte grøntsager eller salater, så kan de fleste bruges sammen med flødekartofler og kød.
Flødekartoflerne gør, at du ikke behøver en sovs, da du har flødesovsen fra flødekartoflerne, der giver lidt af den samme effekt og smag, som du ellers kan få fra sovsen.
Det gode ved flødekartoflerne er, at de er forholdsvist nemme at lave. Du kan, hvis du ikke gider lave dem fra bunden, købe færdiglavede flødekartofler, som blot skal i en bradepande eller et ildfastfad og i ovnen. Husk lige at røre i dem undervejs, men ellers passer de sig selv, så du kan koncentrere dig om de øvrige dele af retten, når du laver mad.
Tak for støtten
Vi takker Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. Find alt indenfor dansk design fra velkendte danske brands som FDB Møbler, Fritz Hansen, Finn Juhl og mange flere.