Når man skal afholde en reception, så skyldes det ofte, at man markerer en eller anden stor begivenhed eller dag, hvor man både inviterer venner, bekendte, kollegaer, forretningsforbindelser og familie. Til disse receptioner er det ofte forventet, at man stiller op med både drikke og en smule mad, som folk kan gå og nyde imens de taler med de andre gæster.
Men hvad i alverden skal man servere? Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal servere. Anretningerne skal ikke være store og tunge, og skal helst været noget, man kan spise stående, eventuelt ved et højt bord. Omvendt vil man heller ikke virke nærig eller fedtet.
Vi har en masse gode forslag til små, lækre retter, som du kan servere til receptionen.
Lette anretninger til receptionen
- Rudbrødschips med laks, rejer og avocadocreme
- Trekantede sandwich forskellit fyld, eksempelvis parma skinke & mozeralla, kylling & bacon, tunmousse, æg og lignende.
- Bacondadler med mandler
- Gifler med pesto, både grøn og rød
- Bruschetta med koldrøget laks
- Gratineret brød med brie
- Tapasspyd
- Sliders
- Små tærter af butterdej med avocado og rejer
- Pizza twisters
- Græske minifrikadeller
- Tapasanretning
- Lakserilette
- Ostebord
- Smørrebrød
Dette var blot forslag og inspiration til, hvad du kan servere. Husk at du altid kan lave præcist det, du gerne vil servere, men husk at det skal være let og nemt at spise.