Billig Mad Til Fødselsdag

16/07/2020 13:35
Billede: canva.com

Når man holder fest for mange, kan det være en fordel at lave mad som er velegnet at lave i store portioner.

Dette gør det meget nemmere at forberede det helt store måltid til mange gæster, og giver dig som vært lidt mere ro.

I dette indlæg kommer vi med nogle ideer til retter du kan forberede uden meget stress når du holder en stor fødselsdag eller lignende. 

Billige madideer til den store fødselsdagsfest

Det er altid rart at lave mad som bare kan stå og passe sig selv indtil det skal serveres, og opskrifter hvor dette er muligt er helt perfekte til fødselsdagen.

Her har du en liste over ideer når det gælder mad til den store fødselsdag, som faktisk kan gøres meget billigt:

Pulled pork med salat - Man kan købe pulled pork steget som er helt klar til at komme i ovnen og herefter skal den bare passe sig selv i mange timer. Dertil kan du lave en billig og lækker salat og til sammen giver det et fantastisk måltid som dine gæster uden tvivl vil nyde.

Gullasch suppe - En lækker gullasch skal man ikke undervurdere. En suppe som Gullasch kan nemlig gøres meget smagfuld, og så er den meget billig at lave især når du laver store mængder.

Gryderet - En lækker gryderet med ris eller kartofler slår aldrig fejl, og kan ofte forberedes langtid før gæsterne ankommer, hvilket giver mere ro til anden forberedelse.

Spaghetti med kødsovs - Den klassiske spaghetti med kødsovs er måske ikke så festlig, men den er nem og lækker og selvfølgelig billig at lave i store mængder.

Flæskesteg med tilbehør - En ægte dansk klassiker, som faktisk er meget billig at lave i store mængder. Mange supermarkeder har ofte gode tilbud på store flæskestege, hvilket jo er helt perfekt hvis du skal holde en stor fest.

Tak for støtten

Tak til Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. Hos Illums Bolighus finder du et enormt udvalg af flotte Carl Hansen Møbler samt hundredevis af andre flotte designermøbler og elementer til din boligindretning.