I Danmark bruger vi enhver lejlighed til at nyde dejlige traditionelle frokostborde, og især til jule- og påskefrokost.
Men hvis du ikke helt kan huske alt det vigtige til påskefrokosten, så kan vi hurtigt give dig et overblik over hvad du kan servere til dine gæster til påskefrokost.
Både julefrokost og påskefrokost minder om hinanden, og er især præget af danske specialiteter som er fokuseret meget på fisk, æg og diverse tilbehør.
10 Ting alle danskere elsker til påskefrokosten
Det er ingen hemmelighed at vi danskere har en meget unik tilgang til et traditionelt frokostbord.
Vi er utrolig glade for fisk, pølser, postej og andre ting som folk i andre lande synes er en smule mærkelige at servere til frokost.
Her har du en liste over mad som typisk kan findes på det danske påskebord:
- Rejer og tilhørende æg
- Hjemmelavede frikadeller
- Rullepølse
- Sild i alle afskygninger
- Varm leverpostej
- Hønsesalat
- Rejesalat
- Skidne æg i sennepssovs
- Laks
- Tunmousse
Overordnet set er der en stor mængde varme retter og især fisk i forskellige afskygninger på det danske påskefrokost bord.
Vi er især glade for lune retter som er hjemmelavet, da det giver en mere autentisk oplevelse.
Udover de nævnte retter på listen ovenover, må du selvfølgelig ikke glemme den iskolde snaps, som hører hjemme til ethvert ægte dansk frokostbord.
Tak for støtten
Tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. Se deres store udvalg af elektronik som fx en effektiv og billig lamineringsmaskine til kontoret.