Det er lørdag aften og du og din mand skal have et vennepar til middag, men I er i tvivl om hvad I skal servere. Her kommer nogle bud på hvad menuen kunne stå på, hvis middagsinspirationen halter!
Bland selv mellem de følgende forslag.
Forret:
- Lækre blinis med stenbiderrogn, cremefraise og dild - serveres med et stykke brød.
- Smørstegte kammuslinger med ærtepuré - serveres med et stykke brød.
- Den traditionelle reje cocktail med rejer, salat, thousand Island dressing og hjemmebagt brød.
- Hjemmelavet varmrøget laksemousse med tranebær - servers med brød.
- Bruschetta med hjemmelavet salsa og vesterhavsost.
Hovedret:
- Beef Wellington med kartoffelmos, whisky sauce og smørstegte gulerødder.
- Stegt lakseside med smørstegte nye kartofler, broccolisalat og urtesovs.
- Lækker pastaret med kylling, svampe, hvidvin og spinat. Serveres med brød.
- Oksemørbrad med Pommes Anna eller flødekartofler samt rødvinssauce. Serveres med en grøn salat.
- Thai inspireret nudelret med tigerrejer, grøntsager, peanuts og koriander.
Dessert:
- Gateau Marcel chokoladekage toppet med friske blåbær.
- En god gammeldags bananasplit med is, flødeskum og chokoladestykker.
- Bourbon flamberede bananer med vaniljeis og mørk chokolade.
- Citron fromage med flødeskum.
- Islagkage med marcipan, mørk chokolade og karamel. Toppet med friske frugter.
Nu er der ingen undskyldninger for, ikke at invitere vennerne til en lækker middag.
Velbekomme!
Ovenstående indhold er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Perlen Odense. Der kan du, udover mange andre ting, shoppe Susanne Friis Bjørner. Uden støtten fra Perlen Odense kunne ovenstående indhold ikke lade sig gøre.