Hvad Skal Man Servere Til Brunch?

10/11/2020 12:16
Billede: Pixabay, T Caesar

Mmmh, brunch! 

Alt hvad hjertet begærer.. 

Jeg elsker brunch - hele det hyggelige koncept med en masse forskellig mad, som vi hygger over i flere timer. Dog synes jeg det kan være så svært at vælge hvad der skal serveres, da det hurtigt kan tage overhånd. Jeg har nemlig helt ekstremt svært ved at begrænse mig hvad sådan noget angår, da jeg synes lidt af det hele er helt vildt lækkert! 

Dog er der nogle ting som er absolut musthave på mit brunch-bord: 

  • Kaffe - Altid kaffe. Og gerne hvis det kunne være en lækker cappuccino.. Mmmh! 
  • Pandekager - og gerne amerikanske pandekager. Med sirup og friske bær! 
  • Æg og bacon - det hører sig ligesom bare til. Og hvis jeg må vælge flere vil jeg gerne have både scramble egg og blødkogte æg. 
  • Ost! I store mængder. Brie, gouda, specieloste, smøreost - bare ost. 
  • Yoghurt med müsli og bærkompot og honning. - Friskt, sødt og syrligt. 
  • Friskpresset appelsinjuice - gerne med frugtkød i! 
  • Croissanter - og gerne lune ved servering. De er både gode med en lettere hård ost eller med nutella! 

Derudover er der mange andre ting jeg ville nyde ved en brunch. Bland andet lækre pølser, lun leverpostej, laks og skaldyrssalat, frisk frugt og French toast - dem med kanel og lidt abrikosmarmelade ved siden af.

Jeg tror jeg kunne blive ved i evigheder med små lækre ting der kunne serveres til brunch. Men har du ovenstående med på dit bord, er du sikker på at have en overdådig brunch som de fleste vil elske. Jeg kommer i hvert fald gerne! 

Dette du lige læste er bragt og udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Perlen Odense forhandler blandt andet Pernille Corydon smykker. Uden støtten fra Perlen Odense kunne dette du lige læste ikke lade sig gøre.