Let Anretning Til Aftenkaffen

07/04/2021 08:58
Billede: Pixabay, congerdesign

Det kan altid være lækkert med lidt snacks eller andet godt til ganen, når man sidder med aftenkaffen. I det følgende kommer jeg med nogle forslag til, hvad man kan sætte på bordet, hvis man har gæster.

Ost og kiks

En god klassisker hvor alle som regel kan finde noget på bordet, de kan lide.

Du kan vælge at variere mellem både udvalget af oste og kiks. 

I forhold til oste er det altid godt at vælge lidt for enhver smag. Jeg plejer altid at købe en fast skiveost, som er mild, men har en god smag, en flødeost som man kan smøre på et stykke brød og en blød ost såsom en brie. 

Selvfølgelig hvis du kender dine gæster og ved, hvilke oste de spiser, kan du købe dem. Ovenstående er mere, hvis du ikke kender alles præferencer. 

Snacks

Andre lette ting man også altid kan sætte på bordet er småkager, chokolade, slik osv. Det er små ting, som man kan sidde og tage lidt af uden, at det bliver et helt måltid. Man kan også sagtens have noget bagværk, som man kan dyppe i kaffen. Det har altid været meget populært at dyppe en kanelsnegl, småkager eller lignende i kaffen for at gøre det hele lidt mere blødt og lækkert.

Dette, du lige læste, var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og købe Pernille Corydon øreringe. Tusind tak for støtten, siger vi.