Mad Til Hyggeaften Med Vennerne

04/02/2022 12:41
Billede: Pixabay, congerdesign

Når man får vennerne på besøg og der skal serveres lidt lækker mad, er mad der kan hygges med over en længere periode altid et hit. Det der med at spisningen ikke er overstået på 30 minutter gør altså bare noget ved snakken, hyggen og ikke mindst promillen, hvis der kommer vin på bordet. 

Raclette - Er altid en sikker vinder. Både kødspisere og vegetarer kan være med her. Server alt det du kan lide og lad dine gæster tilberede det, som de har lyst. Lav en æggestand så der kan laves lækker æggekage, grøntsager som kan steges, kød og fisk hvis man er til det og en lækker salat som tilbehør. Til dessert kan man sågar lave pandekager og servere dem med lækker frisk frugt. 

Tapas - Er også et hit, hvis man vil sidde og nyde hinandens selskab i længere tid og samtidig stikke til lidt lækker mad. Tapas kan laves i mange varianter - så server det du kan lide. Dette kunne være lækker pølse, serano skinke, bruschetta med smørristede kantareller, blinis med stenbiderrogn, fetadip, syltede rødløg, lækker modnet ost, honningsyltede nødder, basilikumspesto, lækker hjemmebagt brød og meget meget mere.  

Jeg håber at dette kunne inspirere lidt til en god aften med vennerne. God fornøjelse og velbekomme! 

Skiltet øverst viser at dette tekstindlæg, var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og købe Marguerit halsklæder .